0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Led Игли Нитевдеватель Шевни Инструменти С Подсветка Пластмасова Тел Контур САМ Игла Нитевдеватель Ръчна Машина за Шиене Инструмент за Шиене (2 бр.)

Led Игли Нитевдеватель Шевни Инструменти С Подсветка Пластмасова Тел Контур САМ Игла Нитевдеватель Ръчна Машина за Шиене Инструмент за

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Нитевдеватели led подсветка : led светлини на устройството за разрохкване и аериране на шевове изсветлява област направления и излъчва информация, улесняване на работата при различни условия на осветяване, ви помага да видите ясно линията на най-тъмна нишка.Качествен материал на дръжката на нашето нитевдевателя изработени от безвредни пластмаси и удобен за използване, за нея лесно се възползва.Горната паралел от неръждаема стомана, мека и еластична, лесно се минава през повечето видове отвори.Широко приложение : нашият нитевдеватель с подсветка е подходящ за всички видове битови многофункционални шевни машини, без автоматично продевания нишки, между това, някои по-стари шевни машини също могат да го използват, също така се използва от конци, помага пробива с игла и нанизывать мъниста с различни размери (особено малки игольные уши).Пратката включва : 2 бр. светодиодни резьбонарезных устройства с батерия.Вместо това можете да използвате батерията G3-A. Елегантен подарък : Това е добър подарък на своите майки, жени, семейства и приятели, които обичат да шият, особено помагат на хората с увредено зрение. 1. Проденьте на игла в окото на иглата. 2. Сложете нишка на нитевдеватель. 3. Издърпайте шевна нишка, от ухо на игла.

Общи свойства

Добавки за продукти