0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Barski - Европейското стъкло - Двойно старомодни очила-Чаши за вино - Уникален дизайн - изработване на база - Штабелируемые - Не остана - Набор обем 6-13 далеч,5 грама. - Прои?

Barski - Европейското стъкло - Двойно старомодни очила-Чаши за вино - Уникален дизайн - изработване на база - Штабелируемые - Не остана

BGN 33.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Стъкло на висше европейско качество за максимален блясък и прозрачност. художествено оформен дизайн перфектно се съчетава с всякакъв интериор плотове. 3,7 "В x 3,7 "W x 3,7 "Г. Може да се мие в съдомиялна машина.Дополните начин на аксесоари за плотове от Barski.Компанията Barski Inc. вече повече от две десетилетия е лидер в производството на кристал.Нашата безупречна репутация в предоставянето на потребителите на стоки на най-високо качество на най-изгодни цени се запазва и занапред.Този комплект от 6 чаши dof е включена в колекция от плотове Barski, който винаги е бил фаворит.Арт дизайн, перфектно се съчетава с всякакъв интериор плотове.Бъдете сигурни, този чаша подчертае елегантността, като по този начин променят атмосферата от най-лесните дейности до престижна.

Общи свойства

Добавки за продукти