0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Слънчев кабел Okuyonic, Огнезащитни 10AWG 2 елемента, устойчив на абразия Кабел за Слънчеви панели за употреба на открито (12 м)

Слънчев кабел Okuyonic, Огнезащитни 10AWG 2 елемента, устойчив на абразия Кабел за Слънчеви панели за употреба на открито (12 м)

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Медно жило : Направени от мед, тези кабели имат ниско съпротивление.И двете слънчеви кабел завършват с кабелни конектори.Покритие на ПРОКУРАТУРАТА : Оборудван с покритие от материал от ПРОКУРАТУРАТА, този кабел е надарен с превъзходни огнестойкостью, износоустойчивост, устойчивост на корозия и дълъг живот.Устойчивост на атмосферните влияния : Този кабел, специално предназначени за използване на открито, тъй като е устойчив на uv радиация, е водоустойчив и издържа на изключителна топлина и студ.Инструкция за свързване на : Единият край на слънчев конектор е свързан към слънчеви панели, а другия край е отворен и свързан към контролера на слънчевата зареждане. Диаметър на 10 AWG : Този слънчев кабел е с диаметър 10 AWG, кабел с голям диаметър намалява до минимум загубите на енергия в системи от слънчеви панели, ефективен и траен.Функция : 1. Медно жило : Направени от мед, тези кабели имат ниско съпротивление.И двете слънчеви кабел завършват с кабелни конектори.2. Покритие на ПРОКУРАТУРАТА : Оборудван с покритие от материал от ПРОКУРАТУРАТА, този кабел е надарен с превъзходни огнестойкостью, износоустойчивост, устойчивост на корозия и дълъг живот.3. Устойчивост на атмосферните влияния : Този кабел, специално предназначени за използване на открито, тъй като е устойчив на uv радиация, е водоустойчив и издържа на изключителна топлина и студ.4. Инструкция за свързване на : единият край на слънчев конектор е свързан към слънчеви панели, а другия край е отворен и свързан към контролера на слънчевата зареждане.5. Диаметър на 10 AWG : Този слънчев кабел е с диаметър 10 AWG, кабел с голям диаметър намалява до минимум загубите на енергия в системи от слънчеви панели, ефективен и траен.Как да използвате : Инсталирайте и използвайте!Параметри : Тип на продукта : Удължител за слънчеви батерии Материал : мед, полипропилен Калибър тел : 10awg Водоустойчив : ip67 Номинално напрежение : 1.5 кв. (постоянен ток), от 0,6 до 1 кВ (ас)Температура : от-40 ℃ до + 90 ℃ Нормално размер на напречното сечение на проводник : 6 м ㎡Характеристики : Висока устойчивост на топлина, негорючесть, устойчивост на uv радиация, защита на околната среда Осъществяване Списък : 2 х кабел.

Общи свойства

Item Type:
Solar Extension Cable
Material:
Copper, PPO
Wire Gauge:
10AWG
Waterproof:
IP67
Rated Voltage:
1.5KV (DC), 0.6 to 1KV (AC)
Temperature:
- 40 ℃ to +90 ℃
Normal Sectional Area of Conductor:
6m ㎡
Features:
High Temperature Resistance, Nonflammable, UV Resistance, Environmental Protection
Package List:
2 x Cable :

Добавки за продукти