0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
GBEN Поцинкована Неръждаема Стомана, Въртящ се Обтекател за комин със защита от падане на тягата Обтекател за комин от Неръждаема Стомана за къщи Заводска Ферма в та?

GBEN Поцинкована Неръждаема Стомана, Въртящ се Обтекател за комин със защита от падане на тягата Обтекател за комин от Неръждаема Стомана

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Размер : Отдолу е подходящ за повечето стандартни комини.Отдолу е 100 mm, 110 mm, 150 mm, 160 мм, 200 мм, 300 мм, 350 мм 400 мм 450 мм 500 мм Тя е подходяща за стандартни комини със здрава конструкция от неръждаема стомана и поддържа индивидуалното производство.Турбовентилятор използва принцип на конвекция между естествено вятър и въздух за реализация на паралелни потока на въздуха в долно оттичане, като по този начин подобряване на вентилацията в помещението.Кутията е конструирана така, че да се върти под действието на вятъра, така че колкото по-силно духа вятъра, толкова по-силно се въртят лопатите и толкова по-силен въздух се абсорбира от вътре навън.Подходящ за крышных ферми и т.н. Горната част на камината могат да издържат на промените на времето и осигурява стабилна вентилация, камина и при неблагоприятни ветрове.Аспиратор осигурява максимална защита, без това да повлияе на работата на комина.Особено подходящ за комини, които се използват рядко.Спецификация : Име на продукта : Капачка каминаматериал : галванизирана неръждаема стомана, непромокаемая, снегостойкая, ветрозащитная Забележка : Това обтекател срещу източване.Опускающийся въздушен поток произвежда само на вятъра.Ако възникне проблем при липса на вятър (дымящий камина / печка), проблемът не е в затухающем вятър.Предупреждение : Ако вашият комин, намиращ се на повече от 1 метър под върха на покрива, всяко предното стъкло със защита от източване може да излезе от строя.Типично явление наводнения : след като излезе вятър, от камина или печка ще започне да се открояват дим.При ръчно измерване на размер, може да има грешки, моля, обърнете се към самия получен продукт, моля, разберете.

Общи свойства

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
Rainproof, snowproof, windproof:
Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking air current produces only wind. If there is a problem when there is no wind (smoking fireplace/stove), the problem is not the sinking wind.
Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.:
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in the manual measurement of the size, please refer to the actual product received, please understand. :

Добавки за продукти