0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
SDGH Домашната Кухня, Запечатанная Банка за съхранение на зърнени Закуски, Херметични Контейнери за съхранение на хранителни продукти, Резервоар за сухи зърна (Цвят:

SDGH Домашната Кухня, Запечатанная Банка за съхранение на зърнени Закуски, Херметични Контейнери за съхранение на хранителни продукти,

BGN 168.66
Налично за поръчка

Брой продукти

Това е идеалната кутия за съхранение на всички или смлени на кафе на зърна, чай, захар и т.н. Употреба : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т.н. Също може да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т.н. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Прозрачен корпус банки, съдържанието е ясно от пръв поглед, съдържанието се вижда ясно, а предмети лесно да се вземе.Позволява продуктите да останат по-дълго свежи.Безопасна, сигурна и удобна опаковка.Това е идеалната кутия за съхранение на всички или смлени на кафе на зърна, чай, захар и т.н. Употреба : Може да се използва за съхранение на чай, хранителни продукти, галантереи, кафе на зърна и т.н. Също може да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т.н. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Прозрачен корпус банки, съдържанието е ясно от пръв поглед, съдържанието се вижда ясно, а предмети лесно да се вземе.Позволява продуктите да останат по-дълго свежи.Безопасна, сигурна и удобна опаковка.Материал : пластмаса Списък продукти : 1 бр. * Херметически контейнер за хранителни продукти В комплекта са включени само бутилка, в комплекта не са включени декоративни изображения, като подправка към кофейным зернам.Признаци на внимание : 1. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.2. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение от около 1 см от ръчно измерване.Комплектът включва основен продукт, а снимките на други продукти са само за демонстрация.

Общи свойства

Добавки за продукти